Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Philips V Line 241V8L/00 - Monitor

    Productomschrijving

    Ongekend levendige en haarscherpe beelden

    Met de V Line-breedbeeldmonitor van Philips geniet u van een ongekende kijkervaring en krijgt u waar voor uw geld dankzij de essentiële functies waarover de monitor beschikt. Videobeelden worden met Adaptive-Sync moeiteloos vloeiend afgespeeld. We hebben bovendien aan uw ogen gedacht: het antireflectiefilter, de LowBlue-modus en het trillingsvrije scherm

    VA-monitor voor fantastische beelden met een brede kijkhoek

    De Philips VA LED-monitor gebruikt de Advanced Multi-Domain Vertical Alignment-technologie waardoor u zeer hoge contrastverhoudingen krijgt voor extra levendige en heldere beelden. De monitor verwerkt standaardkantoortoepassingen zonder problemen, maar hij is vooral geschikt voor foto's, surfen op internet, films, games en veeleisende grafische toepassingen. Dankzij de geoptimaliseerde pixelbeheertechnologie ontstaat er een extra brede kijkhoek van 178/178 graden, zodat u geniet van scherpe beelden.

    SmartContrast voor rijke details in het zwart

    SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

    SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

    SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

    Vloeiende actie met adaptieve synchronisatietechnologie

    Gaming hoort geen keuze te zijn tussen stotterende gameplay en haperende frames. Geniet van vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framesnelheid met adaptieve synchronisatietechnologie, de soepele en snelle verversing en de uiterst snelle reactietijd.

    Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

    Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

    LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit

    Onderzoek heeft aangetoond dat de blauwe lichtstralen met een korte golflengte van LED-displays, net als ultravioletstralen, na een tijdje uw ogen kunnen beschadigen en uw gezichtsvermogen kunnen aantasten. De LowBlue-modus van Philips is ontwikkeld voor uw welzijn en maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.

    Toon meer

    Specificaties

    EAN
    8712581771638

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Philips V Line 241V8L/00 - Monitor
    € 105,-
    Philips V Line 241V8L/00 - Monitor
    Informeer naar de beschikbaarheid
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »