Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Tristar MX-4822 - Foodprocessor

    Productomschrijving

    Maak koken nog leuker door al je snijwerk over te laten nemen door de Tristar MX-4822 Foodprocessor. Deze compacte foodprocessor heeft een kom van 1.5 liter waarin je groenten, zoals uien en paprika, makkelijk fijn hakt. Daarnaast zit er een speciale inzetschijf voor raspen en snijden bij. Van pesto tot pastasaus vol groenten, de Tristar Foodprocessor maakt alles snel en gemakkelijk.

    Roestvrijstalen messen De snijschijf en het messenblok bestaat uit hoogwaardig roestvrijstaal waardoor deze lang scherp blijven. Maak komkommerplakjes voor een salade en rasp kaas voor over de spaghetti. Kies hiervoor een van de twee snelheden of gebruik de pulseerstand om bijvoorbeeld uien grof te hakken.

    Makkelijk schoon te maken Alle verwijderbare onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser en daardoor makkelijk schoon te maken. De foodprocessor heeft een veiligheidssluiting, waardoor de messen niet gaan draaien als de deksel niet goed geplaatst is zodat je niet met je handen bij de draaiende messen kan.

    Wat vind je in de doos: Tristar Foodprocessor, roestvrijstaal mes, roestvrijstalen inzetschijf, aanduwtamper, handleiding

    Redenen om voor de Tristar MX-4822 Foodprocessor te kiezen: Het perfecte apparaat om binnen no time een gezonde, thuisgemaakte maaltijd op tafel te zetten Snij groenten, maak komkommerschijfjes en rasp wortels met het roestvrijstalen messenblok en de inzetschijf Gebruik de pulseerstand om grof te hakken of maak sauzen en pesto met een van de twee snelheden Compacte foodprocessor met antislipvoetjes en snoeropbergsysteem voor makkelijk opbergen Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasbestendige onderdelen

    Toon meer

    Specificaties

    EAN
    8713016085375
    Fabrieksgarantie
    2 jaar
    Kleur
    Zilver
    Merk
    Tristar
    Model
    MX-4822

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Tristar MX-4822 - Foodprocessor
    € 42,99
    Tristar MX-4822 - Foodprocessor
    Informeer naar de beschikbaarheid
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »